Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Foton Blog

Kirándulás az

Kirándulás az "Üveghegyen túl"

2017. április 10.
Események

Idén március 10-én egy nőnapi rendezvénnyel egybekötött gyárlátogatáson vehettünk részt Szatymazon (Csongrád megye) a CE Glass Zrt. üvegbeszállítónk telephelyén. A gyárlátogatás során megfigyelhettük, hogyan lesz egy egyszerű üveglapból egy korszerű 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt üveg. A szánkat pirosító, fenségesen finom, híres Szögedi Halászlé elfogyasztása után egy minden részletre kiterjedő előadás keretében megismerkedhettünk többek között a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelelő biztonsági üvegekkel és a magas fényáteresztésű ámbár kiváló hő- és napvédelmet nyújtó multifunkciós üvegekkel. A tanulmányutunkat egy fergeteges nőnapi bulival zártuk, ahol egyetlen kolléganő sem maradt megtáncoltatás nélkül. Még egyszer köszönjük a meghívást!

Idén március 10-én egy nőnapi rendezvénnyel egybekötött gyárlátogatáson vehettünk részt Szatymazon (Csongrád megye) a CE Glass Zrt. üvegbeszállítónk telephelyén.

A gyárlátogatás során megfigyelhettük, hogyan lesz egy egyszerű üveglapból egy korszerű 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt üveg. A szánkat pirosító, fenségesen finom, híres Szögedi Halászlé elfogyasztása után egy minden részletre kiterjedő előadás keretében megismerkedhettünk többek között a legszigorúbb biztonsági követelményeknek megfelelő biztonsági üvegekkel és a magas fényáteresztésű ámbár kiváló hő- és napvédelmet nyújtó multifunkciós üvegekkel. 

A tanulmányutunkat egy fergeteges nőnapi bulival zártuk, ahol egyetlen kolléganő sem maradt megtáncoltatás nélkül. 

Még egyszer köszönjük a meghívást!


További a témában

Munkatársunk Boldogító Igenje
Események

Munkatársunk Boldogító Igenje

Nincs szebb annál, mint amikor két őszinte, szerelmes szív egymásra talál és örök hűséget fogadva egymásnak házasságot kötnek. Munkatársunk, Csaba (alumínium projekt menedzser) és …

Tovább
I. Foton Grill & Salsa Batyus Party
Események

I. Foton Grill & Salsa Batyus Party

Augusztus 23-án pénteken megrendezésre került az I. Foton Grill & Salsa Batyus Party. A sokféle grillezett finomság ínycsiklandozó illata mellett DJ-Gringo hangulatos, vérpezsdítő …

Tovább
Amikor két munkatárs  szíve egymásra talál... -> I. Foton Házasság
Események

Amikor két munkatárs szíve egymásra talál... -> I. Foton Házasság

Egy statisztikai felmérés szerint a munkahelyi kapcsolatok 80%-a szakítással végződik. Természetesen vannak kivételek, akiket ha egyszer összehoz a sors örökké együtt maradnak.

Tovább
További bejegyzések