Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Foton Blog

Foton faültetés, a fenntarthatóság jegyében

Foton faültetés, a fenntarthatóság jegyében

2019. április 15.
Események

A Foton Kft. életében mindig is kiemelt szerepet kaptak a különböző társadalmi szerepvállalások. Nem csak a jótékonysági támogatások, a környezetvédelem is cégünk életének szerves része. Idén ősszel is ez utóbbit tűzte ki céljának a Foton Kft., hogy ne csak otthonát, hanem környezetét is óvjuk.

Vállalatunk életében mindig is fontos volt az ökológiai lábnyomunk minimalizálása, természeti erőforrásaink legszűkebb felhasználása.

Ezeknek a tényezőknek figyelembevételével alakult úgy vállalati struktúránk, hogy fa terméket egyáltalán nem gyárt üzemünk, kizárólag műanyag, illetve alumínium nyílászárókat, melyek 95%-ban újrahasznosíthatóak, így szolgáltathatunk vásárlóinknak valóban „zöld” ablakot.

Bár gyártásunk során nem használunk fel faanyagot, mégis szeretnénk adni környezetünk számára. Ennek jegyében, bocsátja útjára a Foton Kft. a „Nem csak otthonát, környezetét is óvjuk” projektjét , amelynek keretein belül, a november 15 és december 15 között beérkező megrendelések után ültet egy fát.

A fák ültetését a 10 millió fa – Sopron és környéke civil szerveződésű csoport segítségével végezzük.
(https://www.facebook.com/groups/2479173285700226/)

További a témában

III. Foton-VOLT Partnernap
Események

III. Foton-VOLT Partnernap

Idén, június 29-én, pénteken III. alkalommal került megrendezésre a Foton-VOLT Partnernap.

Tovább
Kirándulás az
Események

Kirándulás az "Üveghegyen túl"

Idén március 10-én egy nőnapi rendezvénnyel egybekötött gyárlátogatáson vehettünk részt Szatymazon (Csongrád megye) a CE Glass Zrt. üvegbeszállítónk telephelyén. A gyárlátogatás …

Tovább
Munkatársunk Boldogító Igenje
Események

Munkatársunk Boldogító Igenje

Nincs szebb annál, mint amikor két őszinte, szerelmes szív egymásra talál és örök hűséget fogadva egymásnak házasságot kötnek. Munkatársunk, Csaba (alumínium projekt menedzser) és …

Tovább
További bejegyzések