Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Árnyékolók

Foton árnyékolókkal a kellemes hűvösségért avagy, hogy a fénynek csak az előnyeit élvezze.

Árnyékolók

A Foton árnyékolástechnika mindent megtesz annak érdekében, hogy minden otthonában eltöltött perc élmény legyen, hiszen kellemes hűvösséget biztosít az Ön pihenéséhez és optimális fényviszonyokat az otthoni teendőkhöz.

A legnépszerűbb árnyékolók közé a redőnyök sorolhatók, amelyek nemcsak fény, hanem betörés és betekintés elleni védelmet is nyújtanak otthonának, ráadásul kiváló hang és főleg hőszigetelő tulajdonságuk révén energiaköltségeit is csökkentik, hiszen a zárt redőny mellett az energiaveszteség akár 25-40%-kal csökkenthető.


Nyílászáróra építhető redőnyök

TOP redőny - a redőnyök csúcskategóriája

A TOP redőny a falnyílásba, a nyílászáró-szerkezet fölé építendő műanyag tokos redőny, mely a modern műanyag ablakokhoz hasonló  hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, így egyszerre árnyékol és védi az épületet a kihűléstől.

 • kívül-belül vakolható, a kifogástalan vizuális élményért
 • választható műanyag és alumínium lamellákkal, 19 különböző színben
 • műanyag és alumínium lefutósínek és záróléc, a szivárvány minden színében gurtnis, zsinóros vagy akár elektromos meghajtás a legnagyobb kényelem érdekében
 • beépített rovarhálóval kérhető és utólag is felszerelhető a kellemetlen rovarok ellen

TOP redőny - a redőnyök csúcskategóriája TOP redőny - a redőnyök csúcskategóriája

Nyílászáró elé építhető redőnyök

CLASSIC redőny - ár és minőség

A CLASSIC redőny a hagyományos műanyag redőnyök technológiáját nyújtja kitűnő áron.

 • ötszög alakú, hajlított, több rétegben porfestéssel kezelt acéllemez tok az időjárás elleni védelem érdekében
 • hagyományos fehér szín
 • igény esetén vakolható, ezáltal harmonikusan illeszkedik a környezetbe
 • gurtnis vagy kurblis meghajtással rendelhető
 • rovarhálóval is kérhető

CLASSIC redőny - ár és minőség CLASSIC redőny - ár és minőség

ELEGANCE redőny - a minőség szimbóluma

Az ELEGANCE komplett alumínium redőnyök a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, kialakításuk zajmentes működést, jó hőszigetelést és kiemelkedő élettartamot biztosít.

 • alumínium redőnydoboz, lefutósínek és záróléc, melyeket a teljes RAL skála és számos famintás fólia színválasztékában tudunk nyújtani
 • PUR habbal töltött alumínium lamellák 19 különböző színben, egyszerre hőszigetelő és esztétikus kivitelben
 • erősített lamellák a stabil tartásért. Kefével ellátott lefutósín a zajmentes működésért. Vakolható, így nem bontja meg az épület összképét
 • gurtnis, zsinóros vagy elektromos meghajtással működtethető, ahogy a legkényelmesebb
 • integrált rovarháló a nemkívánatos élősködők távoltartására

ELEGANCE redőny - a minőség szimbóluma ELEGANCE redőny - a minőség szimbóluma

DESIGN redőny - az igényes homlokzatok tartozéka

A DESIGN redőny egyesíti magában az alumíniumárnyékolók előnyeit a formatervezett díszítőelemek igényes kialakításával. Megtalálható benne az ELEGANCE redőnyök minden remek tulajdonsága, ezt ötvözzük a lekerekített tok harmonikus szépségével.

DESIGN redőny - az igényes homlokzatok tartozéka DESIGN redőny - az igényes homlokzatok tartozéka

Zsalúzia/Raffstore

Korunk egyik leggyorsabban fejlődő és népszerű terméke, mely már a lakosság körében is egyre szélesebb körben elterjedt. Szerkezetéből adódóan a leghatékonyabb és legjobban szabályozható külső lamellás árnyékoló. Nagyobb helyiségek, csarnokok, üzletek árnyékolását, a beáramló fény szabályozását teszi lehetővé.

Duó rendszerének köszönhetően az árnyékoló lamellái egymástól eltérő szögben is képesek a fény útját szabályozni. Esztétikus, modern megjelenést ad az épületnek, igény esetén elvakolható a mozgató szerkezete.

Zsalúzia/Raffstore Zsalúzia/Raffstore Zsalúzia/Raffstore Zsalúzia/Raffstore

Kérjen árajánlatot!

Kíváncsivá tettük?
Kérjen árajánlatot online vagy látogasson el üzleteink egyikébe, hogy a valódi élménnyel találkozzon ne csak a műszaki adatokkal.

Árajánlatot kérek!

További termékeink

Árnyékolás

Árnyékolás

Tekintse meg árnyékolástechnikai termékeinket!

Tovább
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Tekintse meg párkány és könyöklő választékunkat!

Tovább
Teraszajtók

Teraszajtók

Tekintse meg teraszajtó kínálatunkat!

Tovább
Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Tekintse meg sokoldalú bejárati ajtó választékunkat!

Tovább

Beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének nem csak az feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, hanem az is, hogy a beépítés a lehető legszakszerűbb módon történjen. Minden esetben bízzuk szakemberre ezt a feladatot.

Rólunk mondták

Köszönettel tartozom az ajtók, műanyag ablakok minőségéért, precíz, gyors beépítéséért. Meg vagyok elégedve mind a Foton Kft.-vel, mind a beépítővel.

Dobosi Szilveszter
Nagydorog

A Foton céggel maximálisan meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyártanak a határidőt pontosan betartva, ami sajnos igen ritka más cégeknél. Az árajánlatokat pontosan és gyorsan készítik el, a lehető legkedvezőbben az ügyfél számra. A beépítő csapatuk is kiváló, pontos, precíz munkát végez. Ajánlom mindenkinek!

Kotzmanek Beáta
Sopron

Az első kellemes meglepetés az volt, hogy előbb elkészültek a műanyag ablakaim, mint amire ígérték. A beépítést végző csapat szintén gyors és precíz munkát végzett. Én a 3 rétegű üveget rendeltem, ami kicsit drágább, de hosszú távban gondolkodva megéri.

Tauber László
Sopron

Szeretném megköszönni Önöknek a vásárlás során nyújtott segítséget. Mielőtt még nem jártam Önöknél azt hittem mindent tudok a műanyag ablakokról, de tévedtem. Azt hiszem alapos "kiképzést" kaptam az értékesítőtől. A beépítés a megbeszéltek szerint történt. Precíz, pontos munkát vártam és azt is kaptam. Az utólagos kérdéseimre a beépítő kollégák készséggel álltak rendelkezésemre! Családi házunk építése jövőre fog megkezdődni, de abban biztos vagyok, hogy a műanyag ablakokat a Foton Kft. fogja szállítani. Ha lehet ilyet mondani: ez az a termék és szolgáltatás, amit bátran merek (és fogok is) ajánlani!

Tauber János
Sopron

Megrendeléskor pontos és színvonalas termékbemutatást, ügyféltájékoztatást, kiszolgálást kaptunk. A nyílászárók határidőn belül, kiváló minőségben készültek el. Kaptunk segítséget a profi helyszínre szállításban is. Vagyis bátran ajánlom a Foton-t és az ott dolgozó kollégákat Mindenkinek! Ügyfél osztályzat: JELES!

Parapatits Zsolt
Szombathely

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült megtalálnom a legjobb műanyag ablakot a piacon. A kiváló ügyintézés és az, hogy gyorsan megkaptam műanyag ablakaimat mind-mind növelte megelégedettségemet. A képzett beépítők rövid idő alatt beszerelték a műanyag ablakokat, és azóta is precízen működnek. Most már aggodalom nélkül várom a telet, mert tudom fel vagyok rá készülve.

Méhész Csilla
Albertirsa

"Köszönetemet szeretném kifejezni a Tatabányai Törvényszéken végzett felújítási, karbantartási munkák pontos, minőségi és határidőben való elkészítéséhez, mellyel nagyban hozzájárultak az éves összbírói értekezletünk magas színvonalon történő lebonyolításához. Munkájukhoz további sikereket kívánok."

dr. Csorba Zsolt Ödön
Tatabánya

Ezúton szeretnék Önnek és munkatársainak köszönetet mondani, az Önök által elvégzett munkáért és az igényeimnek tökéletesen megfelelő műanyag ablakokért. Kérem, adja át elismerésemet az üzemben dolgozó munkatársainak is. Továbbá szeretném megköszönni, hogy a vállalt határidőket pontosan betartották, mind a gyártás, mind a beépítés alkalmával. Külön szeretnék Önnek gratulálni szakértelméhez, melynek segítségével az általam készített vázlatos rajzok alapján pontos ajánlatot adott számomra, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Még egyszer gratulálok Önöknek és további sok sikert kívánok!

Tornai-Mátyás Zsolt
Budapest

A FOTON Kft.-re azért esett a választásunk, mert már az elmúlt években saját családi házunknál is beváltak a termékek. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Az igények felvázolása után 15-20 percen belül megkaptuk a választ, sőt magát az ajánlatot. Ez a konkurens cégeknél nem bevált gyakorlat. Ott legalább 1 napot, de volt ahol 1 hét várakozási idő után kaptuk volna meg az ajánlatot. A FOTON Kft. olyan ügyintézőket válogat össze, akik ügyesek, gyorsak és értenek a feladathoz. Az értékesítő személyében egy roppant kedves, gyors és intelligens szakembert találtunk, aki 15 percen belül felvázolta és elkészítette az ajánlatot, miközben elmagyarázott minden teendőnket. A nyílászárók minősége, a szakemberek megjelenése, munkája kitűnő! Csak ajánlani tudom a FOTON-t, amely már hosszú évek óta az ügyfelek érdekeit figyelembe véve dolgozik! Gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok, és még egyszer köszönöm profi segítségüket!

Pálfiné Tóth Márta
Egyházasfalu

Ablaktanácsadó Kiskönyv

Kérje az INGYENES Ablaktanácsadó Kiskönyvet, hogy mikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Panelprogram 7 buktatója

A panelprogrammal kapcsolatban leggyakrabban elkövetett 7 hiba, amik feleslegesen emelik a kivitelezési költségeket és ráadásul hosszú időre hátráltatják a kivitelezési munkákat!