Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Szúnyoghálók

Ha esztétikus megoldást szeretne a szúnyogok, egyéb rovarok, szálló tollak és szöszök hatékony távoltartására.

Szúnyoghálók

A redőnyök hasznos és kedvelt kiegészítő eleme, emellett a rovarok, levegőben lévő szennyeződések főként tollak, szöszök, falevelek első számú ellensége a rovarháló, amely sűrű szövésű, időtálló anyagból készül.

A különböző méretű keretprofilok esztétikus kialakítást és sokoldalú felhasználhatóságot tesznek lehetővé. A rovarhálók a nyílászárók külső felületén kerülnek felszerelésre. A különböző méretű és kivitelű keretprofilok az Ön egyedi ízlésvilágának megfelelően esztétikus kialakítást és sokoldalú felhasználhatóságot tesznek lehetővé.


Fix keretes rovarháló

Fix keretes rovarháló

Alumínium peremkeretes változatban

A legegyszerűbb típus, az ablakba könnyen felhelyezhető és eltávolítható, amikor nincs rá szükség. Rendkívül könnyű, így a család apraja nagyja kezelheti. Multifunkcionális, tehát redőny és más árnyékoló alá is helyezhető.

Alumínium sima keretes (12*27 mm)

E termékünk felszerelése az ablaktokra történik, ezért leginkább középen felnyíló stulpos nyílászáróknál célszerű alkalmazni és alumínium nyílászáróknál.


Mobil függőlegesen húzható rovarháló

Mobil függőlegesen húzható rovarháló

Szinte bármilyen redőnnyel nem ellátott ablakra ráépíthető, kialakítása praktikus és kényelmes mindennapi használatot tesz lehetővé. A lehúzott háló könnyedén rögzíthető és automatikusan elrejthető.


Nyíló keretes rovarháló-ajtó

Nyíló keretes rovarháló-ajtó

Egyszárnyú erkély-és balkonajtókhoz javasoljuk, kapható egyszerű és keretes változatban is, könnyen használható.


Vízszintesen húzható rovarháló-ajtó

Vízszintesen húzható rovarháló-ajtó

Elsősorban egy- illetve kétszárnyú ajtók hasznos tartozéka, tokja függőlegesen az ajtó oldalára építhető, kétszárnyú ajtó esetén középre összehúzható és ott rögzíthető.


Tolóajtós rovarháló

Tolóajtós rovarháló

Kétszárnyú ajtókhoz, tolóajtókhoz ajánlott kiegészítő. Egy a teljes ajtótokra rácsavarozható keret és egy tolószárny alkotja, mely a keretben könnyen oldalra mozgatható. Nagyobb méret esetén több szárnnyal is kérhető.


Pliszé rovarhálóajtó

Pliszé rovarhálóajtó

A legmagasabb minőségű rovarháló, hasonlóan a vízszintesen húzható ajtóhoz egy- és kétszárnyú ajtókhoz rögzíthető és mozgatható, azonban speciális, megerősített kerete és rovarvédő hálója ellenáll a legszélsőségesebb körülményeknek is.


Kérjen árajánlatot!

Kíváncsivá tettük?
Kérjen árajánlatot online vagy látogasson el üzleteink egyikébe, hogy a valódi élménnyel találkozzon ne csak a műszaki adatokkal.

Árajánlatot kérek!

További termékeink

Árnyékolás

Árnyékolás

Tekintse meg árnyékolástechnikai termékeinket!

Tovább
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Tekintse meg párkány és könyöklő választékunkat!

Tovább
Teraszajtók

Teraszajtók

Tekintse meg teraszajtó kínálatunkat!

Tovább
Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Tekintse meg sokoldalú bejárati ajtó választékunkat!

Tovább

Beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének nem csak az feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, hanem az is, hogy a beépítés a lehető legszakszerűbb módon történjen. Minden esetben bízzuk szakemberre ezt a feladatot.

Rólunk mondták

Megrendeléskor pontos és színvonalas termékbemutatást, ügyféltájékoztatást, kiszolgálást kaptunk. A nyílászárók határidőn belül, kiváló minőségben készültek el. Kaptunk segítséget a profi helyszínre szállításban is. Vagyis bátran ajánlom a Foton-t és az ott dolgozó kollégákat Mindenkinek! Ügyfél osztályzat: JELES!

Parapatits Zsolt
Szombathely

A FOTON Kft.-re azért esett a választásunk, mert már az elmúlt években saját családi házunknál is beváltak a termékek. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Az igények felvázolása után 15-20 percen belül megkaptuk a választ, sőt magát az ajánlatot. Ez a konkurens cégeknél nem bevált gyakorlat. Ott legalább 1 napot, de volt ahol 1 hét várakozási idő után kaptuk volna meg az ajánlatot. A FOTON Kft. olyan ügyintézőket válogat össze, akik ügyesek, gyorsak és értenek a feladathoz. Az értékesítő személyében egy roppant kedves, gyors és intelligens szakembert találtunk, aki 15 percen belül felvázolta és elkészítette az ajánlatot, miközben elmagyarázott minden teendőnket. A nyílászárók minősége, a szakemberek megjelenése, munkája kitűnő! Csak ajánlani tudom a FOTON-t, amely már hosszú évek óta az ügyfelek érdekeit figyelembe véve dolgozik! Gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok, és még egyszer köszönöm profi segítségüket!

Pálfiné Tóth Márta
Egyházasfalu

A Foton céggel maximálisan meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyártanak a határidőt pontosan betartva, ami sajnos igen ritka más cégeknél. Az árajánlatokat pontosan és gyorsan készítik el, a lehető legkedvezőbben az ügyfél számra. A beépítő csapatuk is kiváló, pontos, precíz munkát végez. Ajánlom mindenkinek!

Kotzmanek Beáta
Sopron

Az első kellemes meglepetés az volt, hogy előbb elkészültek a műanyag ablakaim, mint amire ígérték. A beépítést végző csapat szintén gyors és precíz munkát végzett. Én a 3 rétegű üveget rendeltem, ami kicsit drágább, de hosszú távban gondolkodva megéri.

Tauber László
Sopron

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült megtalálnom a legjobb műanyag ablakot a piacon. A kiváló ügyintézés és az, hogy gyorsan megkaptam műanyag ablakaimat mind-mind növelte megelégedettségemet. A képzett beépítők rövid idő alatt beszerelték a műanyag ablakokat, és azóta is precízen működnek. Most már aggodalom nélkül várom a telet, mert tudom fel vagyok rá készülve.

Méhész Csilla
Albertirsa

Szeretném megköszönni Önöknek a vásárlás során nyújtott segítséget. Mielőtt még nem jártam Önöknél azt hittem mindent tudok a műanyag ablakokról, de tévedtem. Azt hiszem alapos "kiképzést" kaptam az értékesítőtől. A beépítés a megbeszéltek szerint történt. Precíz, pontos munkát vártam és azt is kaptam. Az utólagos kérdéseimre a beépítő kollégák készséggel álltak rendelkezésemre! Családi házunk építése jövőre fog megkezdődni, de abban biztos vagyok, hogy a műanyag ablakokat a Foton Kft. fogja szállítani. Ha lehet ilyet mondani: ez az a termék és szolgáltatás, amit bátran merek (és fogok is) ajánlani!

Tauber János
Sopron

Ezúton szeretnék Önnek és munkatársainak köszönetet mondani, az Önök által elvégzett munkáért és az igényeimnek tökéletesen megfelelő műanyag ablakokért. Kérem, adja át elismerésemet az üzemben dolgozó munkatársainak is. Továbbá szeretném megköszönni, hogy a vállalt határidőket pontosan betartották, mind a gyártás, mind a beépítés alkalmával. Külön szeretnék Önnek gratulálni szakértelméhez, melynek segítségével az általam készített vázlatos rajzok alapján pontos ajánlatot adott számomra, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Még egyszer gratulálok Önöknek és további sok sikert kívánok!

Tornai-Mátyás Zsolt
Budapest

Köszönettel tartozom az ajtók, műanyag ablakok minőségéért, precíz, gyors beépítéséért. Meg vagyok elégedve mind a Foton Kft.-vel, mind a beépítővel.

Dobosi Szilveszter
Nagydorog

"Köszönetemet szeretném kifejezni a Tatabányai Törvényszéken végzett felújítási, karbantartási munkák pontos, minőségi és határidőben való elkészítéséhez, mellyel nagyban hozzájárultak az éves összbírói értekezletünk magas színvonalon történő lebonyolításához. Munkájukhoz további sikereket kívánok."

dr. Csorba Zsolt Ödön
Tatabánya

Ablaktanácsadó Kiskönyv

Kérje az INGYENES Ablaktanácsadó Kiskönyvet, hogy mikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Panelprogram 7 buktatója

A panelprogrammal kapcsolatban leggyakrabban elkövetett 7 hiba, amik feleslegesen emelik a kivitelezési költségeket és ráadásul hosszú időre hátráltatják a kivitelezési munkákat!