|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Alumínium nyílászárók

A Foton Kft. 2006-ban alumínium profilrendszerrel is bővítette nyílászáró palettáját. A választott profilrendszerek a legmagasabb minőséget képviselik az alumínium nyílászárók világában. A széles profilválasztékból adódóan építhető belőlük bel és kültéri nyílászáró, függönyfal és télikert egyaránt. Cégünk dolgozói közel két évtizedes nyílászáró gyártói tapasztalataikat kamatoztatják az alumínium nyílászárók gyártásánál, ezért az általunk előállított termékek kiváló minőségűek és alapanyagukból adódóan fokozottan tűzállóak valamint rendkívül tartósak.

Az alumínium profilból készülő nyílászárók tagadhatatlanul a legmagasabb funkcionális és esztétikai követelmények kielégítésére alkalmasak. Jellemző tulajdonságaikból adódóan széles körben alkalmazhatók a különböző épületeken. Minden olyan helyre ajánljuk termékeinket, ahol nagy igénybevételnek vannak kitéve a homlokzati nyílászárók. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

  • üzletek, autószalonok ablakai, ajtajai, bejárati portálok
  • irodaépületek, középületek függönyfalai
  • üzemcsarnokok ablakai

Profilrendszereink

Alumínium nyílászárók - Schüco   Alumínium nyílászárók - Spectral

 

«« Vissza

 

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése