Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Szolgáltatásaink

Beépítés

Beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének nem csak az a feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, hanem az is, hogy a beépítés a lehető legszakszerűbb módon történjen. A műanyag nyílászáró beépítésének forradalmian új módszere a RAL szerinti beépítés, amelynek lényege, hogy a fal és az ablaktok között keletkezett beépítési hézagnál a purhab védelme érdekében speciális párazáró fóliát és vízzáró szalagot alkalmaznak, amelyek ez által szárazon tartják a pur habszigetelést és megakadályozzák, hogy a purhab kívülről nedvességet szívjon fel, valamint a belső oldalon a nedvesség a lakótérbe jusson. Megakadályozza ezáltal a penészfoltokat és a hőhidak kialakulását, amelyek hő veszteséghez vezetnek. A RAL beépítésnek már ma is különösen nagy szerepe van az ingatlanok eladásához szükséges energiatanúsítványt tekintve.

Minden esetben bízza szakemberre a beépítés feladatát. Termékeink megfelelő működése és hosszú élettartama miatt nagy hangsúlyt helyezünk a beépítés minőségére és csak tapasztalt, munkájára igényes beépítőkkel dolgozunk.

Kattintson a videóra és ismerje meg a műanyag ablak RAL szerinti beépítését.
 

Rólunk mondták

"Köszönetemet szeretném kifejezni a Tatabányai Törvényszéken végzett felújítási, karbantartási munkák pontos, minőségi és határidőben való elkészítéséhez, mellyel nagyban hozzájárultak az éves összbírói értekezletünk magas színvonalon történő lebonyolításához. Munkájukhoz további sikereket kívánok."

dr. Csorba Zsolt Ödön
Tatabánya

Az első kellemes meglepetés az volt, hogy előbb elkészültek a műanyag ablakaim, mint amire ígérték. A beépítést végző csapat szintén gyors és precíz munkát végzett. Én a 3 rétegű üveget rendeltem, ami kicsit drágább, de hosszú távban gondolkodva megéri.

Tauber László
Sopron

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült megtalálnom a legjobb műanyag ablakot a piacon. A kiváló ügyintézés és az, hogy gyorsan megkaptam műanyag ablakaimat mind-mind növelte megelégedettségemet. A képzett beépítők rövid idő alatt beszerelték a műanyag ablakokat, és azóta is precízen működnek. Most már aggodalom nélkül várom a telet, mert tudom fel vagyok rá készülve.

Méhész Csilla
Albertirsa

A Foton céggel maximálisan meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyártanak a határidőt pontosan betartva, ami sajnos igen ritka más cégeknél. Az árajánlatokat pontosan és gyorsan készítik el, a lehető legkedvezőbben az ügyfél számra. A beépítő csapatuk is kiváló, pontos, precíz munkát végez. Ajánlom mindenkinek!

Kotzmanek Beáta
Sopron

Megrendeléskor pontos és színvonalas termékbemutatást, ügyféltájékoztatást, kiszolgálást kaptunk. A nyílászárók határidőn belül, kiváló minőségben készültek el. Kaptunk segítséget a profi helyszínre szállításban is. Vagyis bátran ajánlom a Foton-t és az ott dolgozó kollégákat Mindenkinek! Ügyfél osztályzat: JELES!

Parapatits Zsolt
Szombathely

A FOTON Kft.-re azért esett a választásunk, mert már az elmúlt években saját családi házunknál is beváltak a termékek. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Az igények felvázolása után 15-20 percen belül megkaptuk a választ, sőt magát az ajánlatot. Ez a konkurens cégeknél nem bevált gyakorlat. Ott legalább 1 napot, de volt ahol 1 hét várakozási idő után kaptuk volna meg az ajánlatot. A FOTON Kft. olyan ügyintézőket válogat össze, akik ügyesek, gyorsak és értenek a feladathoz. Az értékesítő személyében egy roppant kedves, gyors és intelligens szakembert találtunk, aki 15 percen belül felvázolta és elkészítette az ajánlatot, miközben elmagyarázott minden teendőnket. A nyílászárók minősége, a szakemberek megjelenése, munkája kitűnő! Csak ajánlani tudom a FOTON-t, amely már hosszú évek óta az ügyfelek érdekeit figyelembe véve dolgozik! Gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok, és még egyszer köszönöm profi segítségüket!

Pálfiné Tóth Márta
Egyházasfalu

Szeretném megköszönni Önöknek a vásárlás során nyújtott segítséget. Mielőtt még nem jártam Önöknél azt hittem mindent tudok a műanyag ablakokról, de tévedtem. Azt hiszem alapos "kiképzést" kaptam az értékesítőtől. A beépítés a megbeszéltek szerint történt. Precíz, pontos munkát vártam és azt is kaptam. Az utólagos kérdéseimre a beépítő kollégák készséggel álltak rendelkezésemre! Családi házunk építése jövőre fog megkezdődni, de abban biztos vagyok, hogy a műanyag ablakokat a Foton Kft. fogja szállítani. Ha lehet ilyet mondani: ez az a termék és szolgáltatás, amit bátran merek (és fogok is) ajánlani!

Tauber János
Sopron

Köszönettel tartozom az ajtók, műanyag ablakok minőségéért, precíz, gyors beépítéséért. Meg vagyok elégedve mind a Foton Kft.-vel, mind a beépítővel.

Dobosi Szilveszter
Nagydorog

Ezúton szeretnék Önnek és munkatársainak köszönetet mondani, az Önök által elvégzett munkáért és az igényeimnek tökéletesen megfelelő műanyag ablakokért. Kérem, adja át elismerésemet az üzemben dolgozó munkatársainak is. Továbbá szeretném megköszönni, hogy a vállalt határidőket pontosan betartották, mind a gyártás, mind a beépítés alkalmával. Külön szeretnék Önnek gratulálni szakértelméhez, melynek segítségével az általam készített vázlatos rajzok alapján pontos ajánlatot adott számomra, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Még egyszer gratulálok Önöknek és további sok sikert kívánok!

Tornai-Mátyás Zsolt
Budapest

Foton Blog

Hírek, tippek, érdekességek termékeinkről és mindennapjainkról.
THT konferencia Sopronban
Események

THT konferencia Sopronban

2012. március 27-én ismét nagy sikerrel került megrendezésre a Társasházi Háztartás szaklap által szervezett "Társasházak törvényes és energiahatékony működtetése" című konferencia…

Tovább
Tréningsorozat és zárórendezvény
Események

Tréningsorozat és zárórendezvény

2010. Február 18. és Július 9. között a TÁMOP pályázaton elnyert támogatásból létrejött tréningsorozaton vehettek részt munkatársaink. A továbbképzés több témakört dolgozott fel, í…

Tovább
6. Soproni Rockfarsang
Szponzoráció

6. Soproni Rockfarsang

Idén 2017. március 3-4.-én került megrendezésre az évek óta egyre nagyobb sikert arató Soproni Rockfarsang. Az idei évben 6. alkalommal megrendezett 2 napos, évről-évre nagyobb lá…

Tovább
További bejegyzések