Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Szerzői jogok

Ez a weboldal különböző forrásokhoz biztosít hozzáférést. Ezek között vannak tanulmányok, termékinformációk, grafikák, számítógépes programok (továbbiakban: Alkotások), melyek mindegyike a Felhasználási feltételek hatálya alá esik.

A közzétett összes Alkotás, a Foton Kft. és partnerei által készített, és a szerzői jogvédelem hatálya alá esik. Az Alkotásokat, a Foton Kft. írásos engedélye nélkül, más honlapon nem teheti közzé, az ettől eltérő eseteket külön feltüntetjük.

A letölthető számítógépes programok használatára, a szoftvert kísérő vagy ahhoz mellékelt Végfelhasználói licencszerződés, illetve a partneri együttműködés feltételei vonatkoznak. A szoftvereket kizárólag a megkötött szerződésekben foglaltak szerinti használatra tettük elérhetővé.

Az Alkotásokat csak saját felelősségére használhatja. A Foton Kft. nem vállal felelősséget semmilyen adatvesztésért, haszon elmaradásáért, vagy bármilyen más kárért, melyet az Alkotások rendeltetésszerű, vagy nem rendeltetésszerű használata okozott.

Tilos bármiféle módon megszerezni (vagy megkísérelni megszerezni) mindenféle olyan anyagot vagy információt, amely nem szándékosan van elérhetővé téve a honlapon. Nem tölthet fel vírusokat, trójai falovakat, időbombákat, sérült fájlokat és semmiféle ezekhez hasonló olyan fájlt vagy programot, amely kárt okozhat más számítógépének működésében vagy más személy tulajdonában. Nem gyűjthet össze harmadik személyre vonatkozó információkat.

A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A szolgáltatás további használata a Felhasználási feltételek elfogadását jelenti.