Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Partnerprogram

A Foton Partnerprogram egy jól kidolgozott stratégiai eszköz, amelyet követve Ön is sikeres ablakkereskedő lehet, és hatékonyabban veheti fel a versenyt a megrendelők megszerzéséért. A program egy szorosabb együttműködést eredményez Ön, mint leendő Foton Partner és cégünk között.

Amit kínálunk

1

Számítógépes értékesítéstámogatás (WinMaker)

Szoftveres támogatással cégünk aktuális számítógépes adataira támaszkodva, pontos, naprakész információk alapján végezheti munkáját. Az ország bármely részéről, online elérhető adatbázisunk segítségével gyorsan, szakszerűen adhat tanácsot vásárlói számára. A rendszeren keresztül közvetlenül töltheti fel a megrendelt nyílászárókat, minimalizálva a hibalehetőségeket. Ismerje meg a WinMaker Partner Modult. A megrendeléseket Ön és vásárlói is online nyomon követhetik a www.fotonablak.hu oldalon, ahol azonnali információt kapnak a megrendelés státuszáról, a várható gyártási és elkészülési időről. Tovább a rendeléskövetéshez

2

Kiváló ár-érték arány

A Foton nyílászáró család kiváló ár-érték aránya kiemelkedő a magyarországi piacon, így egy versenyképes, jó minőségű terméket kínálhat, amelyet könnyen tud értékesíteni, ezzel magas nyereségre tehet szert. Így Önnek a késedelmes teljesítésből nem adódik semmiféle kára és kötelezettsége a vevővel szemben.

3

Oktatások

A kizárólag Önnek szóló oktatásokkal segítséget kap az értékesítés és az értékesítést elősegítő technikai ismeretek területén, hogy még hatékonyabban dolgozhasson. Pl. értékesítési tréning, a hatásosabb eladás érdekében.

  • Beépítési és karbantartási tréning, a folyamatos fejlesztések és újítások érvényesítéséhez, és a konstans, jó minőségű beépítés fenntartásához,
  • WinMaker oktatás, hogy naprakészen tisztában legyen a szoftver újabb és újabb funkcióival.
4

Közös érdemek

A közösen sikerre vitt márkanév folyamatos keresletet teremt a Foton ablakok iránt, amelyből Ön rövid és hosszú távon is profitálhat.
E-mailben előre tájékoztatjuk a szabad kapacitásokról, a szállítás várható idejéről és helyéről, ezzel is segítve az Ön munkáját. Ajánlatkérését 48 órán, megrendelését 24 órán belül feldolgozzuk. Erre garanciát is vállalunk.

5

Partnerdosszié

Szerződött Partnereink részére egy az ablakgyártás, értékesítés során szükséges technikai és műszaki információkat is tartalmazó kézikönyvet biztosítunk.

6

Különleges kondíciók

Foton Partnerként teljesen egyedi marketing segítséget és együttműködést adunk Önnek.

  • Marketingtámogatásként prospektusokat, bemutatótermi mintadarabokat, dekorációkat, gépkocsi feliratozást és egyéb reklámhordozókat, reklámajándékokat és Foton-form munkaruhákat biztosítunk.
  • Különböző promóciós rendezvényekhez kínálunk támogatást, pl. építészfórumok, nyílt napok, vásárokon és kiállításokon való megjelenés stb.
  • Foton Team előfizetéssel Ön és kollégái ingyenesen beszélhetnek egymás között. Sőt a Foton központi telefonszámát és az alkalmazottakat is (pl. logisztikai vezető, termelésvezető) ingyenesen hívhatja, ezáltal telefonköltsége jelentősen csökkenthető.

Szeretne sikeres és elégedett Foton Partner lenni? Vegye fel velünk a kapcsolatot MOST!

Legyen Ön is márkaképviselőnk, tudjon meg többet partnerprogramunkról és lépjen sikerének útjára!

Legyen Ön is Foton Partner, ha

Legyen Ön is sikeres Foton Partner!
Jelentkezzen programunkba!

Jelentkezem partnernek!