|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Minden, amit tudni kell a Foton Kft.-ről...

A Foton Nyílászáró Szerkezeteket Gyártó és Forgalmazó Kft. 21 éve áll az Ön rendelkezésére. A mögöttünk álló két évtized alatt köszönhetően elégedett ügyfeleinknek olyan mértékű fejlődést értünk el, hogy mára a Foton Kft. egyike Magyarország legnagyobb nyílászáró gyártó cégeinek. A Haszonmagazin felmérése szerint az 1. helyen állunk az ablakgyártók között, mint a legdinamikusabban fejlődő ablakgyártó cég, a magyar vállalkozások között pedig a 33-ikok vagyunk.

 

A sikeres termékcsaládunkat, a Foton ablakrendszert Sopronban két, Sárospatakon egy üzemben gyártjuk, ahol a gyártástechnológiát számítógépes vezérlésű gépek biztosítják, munkatársaink felkészültsége, lelkiismeretessége pedig a legkiválóbb minőséget. A három gyáregységnek köszönhetően mára napi 900-1000 ablak legyártásához szükséges kapacitással rendelkezik a cég, így Ön Magyarországon egyedülálló módon 2-3 hét alatt élvezheti az új nyílászárói nyújtotta örömöt. Kapacitásunk továbbá azt is lehetővé tette, hogy ne csak a magyarországi piacon legyünk jelen termékeinkkel, hanem szinte a kezdetektől a burgenlandi határrégióban is. Továbbá a 2003-as sárospataki beruházásnak köszönhetően a szlovákiai és romániai piac is megnyílt a cég előtt. Így mára 3 országba exportáljuk termékeinket vásárlóink igényeinek megfelelően.

 

A két évtizedes múlt lehetőséget adott arra, hogy a Foton Kft. minden területen rendelkezzen referenciamunkákkal, mert számunkra az Ön elégedett véleménye a legfontosabb. Országszerte kiviteleztük több ezer családi ház nyílászáró cseréjét, több középület (iskolák, óvodák, önkormányzati épületek, stb.) rekonstrukciójában is részt vettünk. Mindemellett üzemcsarnokok, irodaépületek, bevásárlóközpontok, és több más ipari létesítmény nyílászáróit gyártottuk le mind műanyag, mind alumínium profilokból.

 

Kutatásainkból egyértelműen kiderült, hogy a lakosság 97%-nak rendkívül fontos a rendelkezésre álló „családi” pénz legoptimálisabb kihasználása, és ezért alaposan utánajárnak a spórolási lehetőségeknek.

 

A Foton ezért célként tűzte ki - és meg is valósította - az elmúlt évben a lakosság ingyenes tájékoztatását, segítését a takarékosságban, melynek új kezdeményezése egy kimondottan erre a célra létrejött információs oldal.

 

Ablaktanácsadó oldal

 

Rendeléskövető programunkban Ön is nyomon tudja követni, hogy hol tart a gyártás, mikorra várható a szállítás, amelyről írásos tájékoztatást is kap, így nyugalmat, biztonságot érezhet.

 

Magas technológiai felszereltségünk, hazai gyártásunk és országos forgalmazó és szerelő-hálózatunk révén gyorsan és precízen elégítjük ki az Ön igényeit, amely kutatásunk alapján az egyik legfontosabb a vásárlók szempontrendszerében, attitűdjében. A kiváló termék, és az európai minőségi tanúsítvánnyal rendelkező gyártóegységek mellett komplett szolgáltatásokat kínálunk. Szaktanácsadás, felmérés és gyártás mellett vállaljuk nyílászáróinknak az ország bármely pontján történő beépítését is.

 

Vissza az oldal tetejére

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése