|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Stratégiánk 7 alapköve

1

A Foton Kft. központi értékei a barátságos partneri viszony, a megbízhatóság és a rugalmasság. Ezen értékek áthatják minden munkatársunk alapvető magatartását és napi tevékenységét, mely elsősorban a pozitív vevői, szállítói és munkatársi viszonyunkban nyilvánul meg.

2

Munkánk minősége azt tükrözi, milyenek vagyunk mi magunk, ezért arra törekszünk, hogy az alapjaiban átgondolt, felelősségteljes tetteinkkel példaként szolgáljunk környezetünk és az utánunk következő generáció részére.

3

Célkitűzésünk, hogy maximális gazdaságossággal teljesítsük a vevői elvárásokat. Ezzel biztosítjuk az eredményes piaci részvételünket, mely legfőbb alapja a hosszú távú sikeres jövőképünknek.

4

Magunkra, mint egy nyitott, a jövőbe tekintő, folyamatosan fejlődő, vevőorientált vállalatra tekintünk. Partnereinkkel nyitott, pozitív, mindkét fél érdekeit szem előtt tartó kapcsolatot ápolunk. Vállalatunk sikerességének leglényegesebb tényezője, hogy vevőink úgy érezzék, az igazság az ő oldalukon áll.

5

Céljainkat magas motiváltsággal és progresszív beállítottságunkkal érjük el. Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy a legmagasabb színvonalon teljesítse feladatait. Amennyiben erre nem képes, céljául kell kitűznie ennek elérését, melyhez képzések formájában a Foton Kft. aktív támogatást nyújt. A munkatársak egyéni fejlődésének folyamatos biztosítása kiemelt fontosságú vállalkozásunk számára.

6

Minden kitűzött piaci szegmensre kidolgozzuk a szegmensre jellemző vevői igényekre vonatkozó megoldásainkat. Kiépített rendszereinket, illetve azok folyamatos fejlesztését úgy tekintjük, mint a kimagaslóan jól működő vállalkozás legfőbb alapjai.

7

Célkitűzésünk eléréséhez a cég fejlődés ütemének a versenytársakat meghaladó mértékűnek kell lennie. Kitűzött fejlődési ütemünk elérését következetes elemezésekkel, megalapozott és átgondolt döntésekkel kívánjuk alátámasztani.

 

Vissza az oldal tetejére

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése