|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Rólunk írták

Energiahatákony nyílászárók kaptak magyar termék nagydíj®-at - A FOTON Kft. elnyerte az ország legtekintélyesebb minőségtanúsító elismerését

"Budapest, 2013 szeptember: Egyedi igényekre szabott nyílászáró családjával nyerte el a FOTON Kft. az idei Magyar Termék Nagydíjat®. A vállalatot nemcsak a gyártott termékek minősége miatt, de komplett szolgáltatásaiért is díjazták, amelyért a Parlament Felsőházi Termében vehette át a díjjal járó trófeát és oklevelet."

Otthonok és Kertek, 2013. október-november

 

Olvassa el a teljes cikket ( PDF, 157KB )

 

 

Energiahatékony nyílászárók Magyar Termék Nagydíj®-at kaptak

"A Magyar Termék Nagydíj®, hazánk legnívósabb, önkéntes minőségtanúsító rendszere a kiváló minőségű magyar termékeket és szolgáltatásokat részesíti elismerésben. Az idei, 16. díjátadó ünnepségen a FOTON Kft. műanyag nyílászáró termékcsaládját is díjazták."

EUROXTRADE Magazin, 2013. október

 

Olvassa el a teljes cikket ( PDF, 41KB )

 

 

Magyar Temék Nagydíjat kaptak a Foton ablakok

"Egyedi igényekre szabott nyílászáró családjával nyerte el a Foton Kft. az idei Magyar Termék Nagydíjat®. A vállalatot nem csak a gyártott termékek minősége miatt, de komplett szolgáltatásaiért is díjazták, amelyért a Parlament Felsőházi Termében vehette át a díjjal járó trófeát és oklevelet."

THT szaklap, 2013. október

 

Olvassa el a teljes cikket ( PDF, 955KB )

 

 

Megyei gyártók nagydíjas sikere

"Győr-Moson-Sopron. Három megyei vállalkozás nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat ebben az évben. A díjazottak élelmiszer-ipari, építőipari és egészségügyi kategóriákban vehették át a parlamentben az elismerő oklevelet és a hollóházi porcelán trófeát."

Kisalföld, 2013. szeptember 9.

 

Olvassa el a teljes cikket ( PDF, 648KB )

 

 

Lacknerre emlékeztek

„Az adófizetők elismerése mellett a Lackner- és a Mecénás-díjat is átadták. Sopron legnagyobb adófizetőit, a virilistákat köszöntötték hétfőn. Emellett a neves polgármester születésének évfordulóján átadták a Lackner- és a Mecénás-díjat is.”

Soproni Téma, 2012. november 22.

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 131KB )

 

 

Passzívházban élek – A legszebb karácsonyi ajándék

„Egy új házba beköltözni mindig nagy ajándék. Főleg ha nem is akármilyen házról, hanem egy közel passzív épületről van szó, amit a tulajdonosa álmai szerint, saját maga kivitelezett. Tudjuk, mekkora teher mind anyagi, mind fizikai szempontból egy építkezés levezénylése, és mekkora az a bizonyos kő, ami az ember szívéről leesik, ha végre a bútorok is a helyükre kerülhetnek. S ha ez ráadásul karácsony előtt két nappal történik meg, ajándék az egész családnak.”

A Mi Otthonunk, 2011. december – 2012. január

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 3MB )

 

 

Szálláshelyből otthon

„Nehéz helyzetben van az az üzletember, akinek az ország több, egymástól távol eső pontján, sőt még külföldön is vannak érdekeltségei. Egész héten utazik, sokszor még éjjel is kénytelen róni a kilométereket, különösen, ha az otthona távol esik mindegyik úti céljától. Az állandó ingázás adta az ötletet: venne magának egy kisebb lakást pihenőbázisnak olyan helyen, amely egyaránt útba esik mindegyik irányból.”
Szép Házak, 2009. február

 

Olvassa el a teljes cikket a Foton Kft. egyik referenciamunkájáról  ( PDF, 588KB )

 

 

Családi nap

„2007. június 30-án a Foton Kft. családi napot rendezett. A hétköznapok kemény munkája közben egy kis pihenés, egy kis kikapcsolódás, egy kis 'más mint máskor'. Nem csak a dolgozók, hanem családtagjaik, gyermekeik együtt töltenek egy napot, kirándulnak, pihennek, szórakoznak.”
Zempléni Hírlap, 2007. július 15.

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 1MB )

 

 

Szellőztetés - az egészségesebb otthonért

„Hatékony és átfogó szellőztetés hiányában a lakóhelyiségben az emberi tevékenység következtében a belső páratartalom megnövekszik, és számos következménnyel járó kritikus határt ér el.”
Zempléni Hírlap, 2007. július 1.

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 724KB )

 

 

Árnövelő a műanyag ablak

„Gulybán László vagyok a Foton Kft. sárospataki telephelyének munkatársa és Aranyosi Miklóssal, ingatlanszakértővel beszélgetek arról, hogy mennyivel nő a lakásunk értéke, ha kicseréltetjük nyílászáróinkat.”
Zempléni Hírlap, 2007. június 17.

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 709KB )

 

 

Foton-karrier Sárospatakon

„Sárospatak egyik legsikeresebb vállalkozása a Foton Kft. Gulybán Lászlót, a sárospataki telephely regionális értékesítési vezetőjét a siker titkáról kérdeztük.”
Zempléni Hírlap, 2007. június 3.

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 737KB )

 

 

Új nyílászáró - növelhetjük lakásunk eladási értékét!

„Izer Melinda vagyok a Foton Kft-től, és Hoppál Krisztiánnal, - a Lakáskulcs című újság munkatársával - beszélgetek arról, hogy mennyivel nő a lakásunk értéke, ha kicseréltetjük nyílászáróinkat.”

 

Olvassa el a teljes cikket  ( JPG, 359KB )

 

 

A siker titka: soproni nő

„A soproni Foton Kft. is bekerült hazánk száz legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozása közé. A legjobbak listája egy szakmai magazin felmérése alapján készült. A soproni Foton az ország 33. legerőteljesebben fejlődő kis- és középvállalkozása. E rang értékét növeli, hogy megyénkben viszont az első a szakmai felmérés szerint.”
KISALFÖLD, 2007. március 5.

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 6MB )

 

 

Nyitva van az Aranykapu!

„Saját tapasztalataiból tanul, máséból karriert csinál az okos - vallja Bojtor Gyula a műanyag nyílászárókat gyártó Foton Kft. alapító-tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.”

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 234KB )

 

 

Marketing díj

„A 24. Construma Nemzetközi Építoipari Kiállítás egyik Marketing Díját a Foton Kft. nyerte el. A pályázat kiírója évek óta a Magyar Marketing Szövetség. Az elismerésrol és az elozményekrol Bendekovics Márta marketing asszisztenssel beszélgettünk.”

 

Olvassa el a teljes cikket  ( PDF, 73KB )

 

Vissza az oldal tetejére

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése