|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Árnyékolástechnika

A Foton árnyékolástechnika mindent megtesz annak érdekében, hogy minden otthonában eltöltött perc élmény legyen, hiszen kellemes hűvösséget biztosít az Ön pihenéséhez és optimális fényviszonyokat az otthoni teendőkhöz. Az otthona üvegfelületein keresztül érzékelhető fény és hőengergia mennyiségének optimális szabályozására a külső mozgatható árnyékolók a leghatékonyabbak. A termékek kívánsága szerint készülhetnek: műanyag vagy alumínium elemekből, az ablak elé-, vagy fölészerelt változatban, kézi vagy kényelmének és biztonságának fokozása érdekében motoros mozgatással és távvezérléssel.

 

A legnépszerűbb árnyékolók közé a redőnyök sorolhatók, amelyek nemcsak fény, hanem betörés és betekintés elleni védelmet is nyújtanak otthonának, ráadásul kiváló hang és főleg hőszigetelő tulajdonságuk révén energiaköltségeit is csökkentik, hiszen a zárt redőny mellett az energiaveszteség akár 25-40%-kal csökkenthető. A széles választék lehetővé teszi, hogy a redőny anyagában, vezérlésében és stílusában is illeszkedjen nyílászáróihoz, homlokzatához és elsősorban az Ön egyedi ízlésvilágához.

 

A redőnyök hasznos és kedvelt kiegészítő eleme, emellett a rovarok, levegőben lévő szennyeződések főként tollak, szöszök, falevelek első számú ellensége a rovarháló, amely sűrű szövésű, időtálló anyagból készül. A különböző méretű keretprofilok esztétikus kialakítást és sokoldalú felhasználhatóságot tesznek lehetővé.

 

 

Árnyékolástechnika - Redőnyök
Redőnyök

 

Árnyékolástechnika - Szúnyoghálók
Szúnyoghálók

 

«« Vissza

 

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése