|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók elsődleges célja, hogy a nemkívánatos repülő rovarokat távol tartsák otthonától. A rovarhálók a nyílászárók külső felületén kerülnek felszerelésre. A különböző méretű és kivitelű keretprofilok az Ön egyedi ízlésvilágának megfelelően esztétikus kialakítást és sokoldalú felhasználhatóságot tesznek lehetővé. Az alumínium kerettel készülő rovarháló típusok színei a teljes RAL színskála alapján választhatók, műanyag fix keretes termékünk pedig fehér színben kérhető.

 

Fix keretes rovarháló

 

a) Alumínium keretes változatban

A legegyszerűbb típus, az ablakba könnyen felhelyezhető és eltávolítható, amikor nincs rá szükség. Rendkívül könnyű, így a család apraja nagyja kezelheti. Multifunkcionális, tehát redőny és más árnyékoló alá is helyezhető.

 

b) Műanyag keretes változatban

E termékünk felszerelése az ablaktokra történik, ezért leginkább középen felnyíló stulpos nyílászáróknál célszerű alkalmazni.

 

Mobil függőlegesen húzható rovarháló

 

Szinte bármilyen redőnnyel nem ellátott ablakra ráépíthető, kialakítása praktikus és kényelmes mindennapi használatot tesz lehetővé. A lehúzott háló könnyedén rögzíthető és automatikusan elrejthető.

 

Nyíló keretes rovarhálóajtó

 

Egyszárnyú erkély-és balkonajtókhoz javasoljuk, kapható egyszerű és keretes változatban is, könnyen használható.

 

Vízszintesen húzható rovarhálóajtó

 

Elsősorban egy- illetve kétszárnyú ajtók hasznos tartozéka, tokja függőlegesen az ajtó oldalára építhető, kétszárnyú ajtó esetén középre összehúzható és ott rögzíthető.

 

Tolóajtós rovarháló

 

Kétszárnyú ajtókhoz, tolóajtókhoz ajánlott kiegészítő, egy a teljes ajtótokra rácsavarozható keret és egy tolószárny alkotja, mely a keretben könnyen oldalra mozgatható. Nagyobb méret esetén több szárnnyal is kérhető.

 

Pliszé rovarhálóajtó

 

A legmagasabb minőségű rovarháló, hasonlóan a vízszintesen húzható ajtóhoz egy- és kétszárnyú ajtókhoz rögzíthető és mozgatható, azonban speciális, megerősített kerete és rovarvédő hálója ellenáll a legszélsőségesebb körülményeknek is. 

 

 

«« Vissza

 

Vissza az oldal tetejére

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése