|
... betöltés folyamatban ...
|

Ablak és ajtó főoldal - Ablaktanácsadó

 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Kedves Látogató!

Bojtor Gyula vagyok a Foton Kft. ügyvezető igazgatója. Köszöntöm Önt weboldalunkon. Szeretném pár szóval ismertetni, hogy milyen hasznos információk birtokába juthat, ha megtekinti honlapunkat.

 

Sokakban felmerül az a kérdés: Vajon azért nehéz ablakot választani, mert nem vagyunk szakemberek?

 

Egyáltalán nem. Meggyőződésem, hogy nincs szükség komoly szakmai tudásra ahhoz, hogy a legoptimálisabb ablakot tudjuk kiválasztani magunknak a kínálatból. Ellenben azt sem állítom, hogy a jó döntésért nem kell tisztában lenni, mi áll néhány alapvető szakmai kifejezés hátterében.

 

Mi az arany középút?

 

Minden a tálaláson múlik, ezért ennek az oldalnak nem csak az a célja, hogy bemutassuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hanem a bőséges szakmai információn felül megismertessük Önt a szakkifejezések valódi jelentésével. Emiatt nálunk a szakmai tartalom érthető, emberi szavakat képez, és részletesen megválaszoljuk mindazokat a kérdéseket, amiket egy nem szakmabeli csak feltehet magának az ablakvásárlás előtti dilemmában. Már biztosan Önben is felmerült például, mire kell figyelni az optimális ár/érték arányért, hogyan állapítható meg ténylegesen a minőség, és mi az, amire minden esetben fontos figyelni, hogy valóban évtizedekig elégedett legyen ablakával.

 

Mi kitárjuk az ablakválasztás „titkait”, most hát Önön a sor, hogy honlapunk és munkatársaink segítségével hamarosan új ablakát tárja ki. Mégpedig nagyon büszkén.

 

Ehhez kívánok jó döntést!

 

Tisztelettel:

 

Bojtor Gyula

Ügyvezető igazgató

Foton Nyílászáró Szerkezeteket

Gyártó és Forgalmazó Kft.

 

Vissza az oldal tetejére

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése