|
... betöltés folyamatban ...
|
 

Ablaktanácsadó kiskönyv

Kérje az ingyenes ablaktanácsadó kiskönyvet, hogy amikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

 

Ablakválasztó kalauz

A megfelelő műanyag ablak kiválasztása bonyolult feladat.

Töltse ki a tesztet, és azonnal megtudhatja melyik az Önnek leginkább megfelelő ablak!

Online tesztkitöltés »»

 

Önök írták...

„ ...őszintén szólva, nem vagyok egy műszaki zseni, de most már értem, hogy melyik hőszigetelési érték mit jelent valójában. Ha nem olvasom az ablaktanacsado.hu-t, biztos, hogy átvágtak volna. Köszönöm a sok hasznos infót!”

Bihariné Zsoldos Katalin
Szombathely

„Végre tisztán látok. Azt hiszem, más területeken is elkelne egy ilyen hasznos weboldal. Köszönöm, hogy létrehozták!”

Csalgó Ferenc
Budapest

„Nagyon örülök, hogy valakinek eszébe jutott világosan magyarázni. Annyi helyen érdeklődtem már, de az eladók nagy része azt sem tudta, melyik ablak, hova, mire való. Szerintem nekik is hasznos lenne az ablaktanacsado.hu. :)”

Dávid Rebeka
Sopron

 

Hogyan keresnek a kivitelezők milliókat az ablakvásárláson? Érdemes ellesni a trükköt...

Kivitelező cégek előszeretettel vásárolják meg az építendő ház alapanyagait a téli (nem szezonális időszakban). Így nagyobb kedvezményekhez és extra bonuszokhoz is juthatnak egyszerre. De mi az, ami ebből Önnek is hasznos lehet? Ne gondolja azt, hogy a télen kapható kedvezmények csak a „nagyok” kiváltsága. Az egyéni vásárlók is ugyanúgy tudnak élni a szezonon kívül felkínált plusz lehetőségekkel.

 

 

A téli ablakvásárlás előnyei

 

  • 15-20%-kal olcsóbban juthat hozzá a nyílászáróihoz, ezzel a költségmegtakarítás egy nagyobb családi házas megrendelésnél elérheti akár a 250.000 Ft-ot is. Ez az összeg már elegendő ahhoz, hogy az építkezés (felújítás) egy másik fázisát finanszírozza (például a burkolást).
  • Extra ajándékokhoz juthat hozzá. A nyílászáró kereskedések ilyenkor bővebb műszaki tartalommal, vagy kiegészítő termékekkel együtt kínálják az ablakaikat. Lehet, hogy ilyenkor ingyenesen beépítik, vagy adnak hozzá automata szellőztetőrendszert, illetve egyéb dolgokat (párkány, szúnyogháló, stb.)
  • Új építésű háznál a belső munka folytatódhat a téli hidegben is, és így hamarabb élvezheti új otthona kényelmét.
  • A télen történő ablakcsere esetén azonnal érezhető a változás. E különbséget két formában is észlelheti: Egyrészt a korábbi hideg érzet, vagy sípoló hangeffektus az ablak közelében megszűnik. Másrészt a pénztárcájában maradó forintokon keresztül rögtön jelentkeznek a nyílászáró cserének kellemes hatásai, hisz a fűtésen akár több ezer forintot is megspórolhat az adott időszak alatt.

 

És most lássunk néhány tévhitet a téli nyílászáró cserével kapcsolatban

 

  • „Télen nem kivitelezhetőek a munkálatok”
    A hideg időszakban ugyanúgy elvégezhető egy ablak cseréje, mint az év bármely más szakában. Az egyetlen különbség, hogy a beépítő szakembereknek másfajta (télen használatos) PUR habot kell alkalmaznia. A hagyományos és a téli PUR hab között a különbség csupán annyi, hogy a hideg időben használható hab képes alacsonyabb hőmérséklet mellett is tökéletes rögzítésre, tömítésre. A két hab tartósságában és erősségében semmilyen különbség nincs.
  • „Sokáig lenne tárva-nyitva a ház”
    Egy precízen és jól dolgozó beépítő csapatnak csupán 15 perc szükséges ahhoz, hogy egy helyiség nyílászáróit újra cseréljék. Ez az időtartam szinte megegyezik egy alaposabb szellőztetés időtartamával. Tehát semmilyen komolyabb lehűléssel nem kell számolnia, hiszen helyiségenként mindössze negyed óra alatt kivitelezhető a csere. A lezárható egységeknek (szobáknak) köszönhetően az egész lakásban nem lesz jelentős a hőmérséklet csökkenés.

 

Összefoglalva tehát azt mondhatom, hogy a jelentős kedvezmények, és előnyök igénybevételéhez Önnek csupán arra van szüksége, hogy félretegye a téli ablakvásárlással kapcsolatos dilemmáit. Csak Önön múlik, hogy elesik-e az akár több százezer forint megtakarítást eredményező lehetőségtől, vagy kihasználja a téli időszak más örömeit is a síelésen kívül.

 

 

Üdvözlettel:

 

Bojtor Gyula

Foton Nyílászáró Szerkezeteket

Gyártó és Forgalmazó Kft.

www.fotonablak.hu

 

Legyen tájékozott és gyűjtse be időben az összes fontos információt, ami az ablakvásárláshoz szükséges, hogy értékes forintokat takarítson meg!
Most INGYENESEN hozzájuthat a nélkülözhetetlen tudnivalókat tartalmazó, online Ablaktanácsadó Kiskönyvhöz!

Ablaktanácsadó Kiskönyv

Online Ablaktanácsadó Kiskönyv
és 12 részes Magazin

 

Regisztráljon az ingyenes online Ablaktanácsadó Kiskönyvért, hogy amikor elindul ablakot választani, birtokában legyen minden fontos információ!

Regisztrálok »»

Vissza az oldal tetejére

 
Árajánlatkérés  •   Rendelések követése