Gegründet 1995
Menü Bestellungsnachfolge Preisanfrage

10 év garancia

Amennyiben szakértő kezekre szeretné bízni nyílászárói karbantartását, akkor ismerje meg 10 év garanciát biztosító szolgáltatásunkat.

Weitere Details

Árajánlatkérés

Mielőtt árajánlatot kérne töltse ki félperces ablakválasztó tesztünket, hogy azonnal megismerje az Önnek leginkább megfelelő ablaktípust.

Weitere Details

Ablakválasztási tippek

Kérje az INGYENES Ablaktanácsadó Kiskönyvet, hogy mikor elindul ablakot választani, kéznél legyen minden fontos információ.

Weitere Details

LICHT - WäRME - SICHERHEITFOTON Fenster und Türen für den Komfort Ihres Zuhause seit 1995

Mehr als 20 Jahre bringen wir mit unseren Fenster und Türen Licht, Wärme, Sicherheit ins Zuhause von mehr Tausende Familien. Dank der mehr als zwei Jahrzehnt währender Entwicklung, die wir nicht zu Letzt unseren zufriedenen Kunden verdanken, ist Foton eines der größten ungarischen Fensterproduzenten geworden. Dank unseren drei Anlagen können Sie nach einmaliger Art, sogar in 2-3 Wochen die bietende Freude Ihren neuen Fenster genießen.

Ganzheitliche Lösungen

Fenster Sonnenschutz,
Fliegengitter
Gesimse ,
Fensterbänke
Terassentüre Glasfassaden Garagentore Wintergärten,
Glasdächer
Eingangstüren

Unsere Dienstleistungen

Sie erträumen es, wir fertigen es.

Beratung

Schon bei den ersten Treffen versorgen unsere erfahrungsvolle Kollegen Sie mit sachverständige Vorschläge, damit Sie Ihnen helfen können, dass Sie für Ihren Anspruch genau passende Fenster oder Tür finden.

Weiter

Aufmessung

Bei der Aufmessung legen die Fachmänner pünktlich die Daten den montierenden Produkt fest, so produzieren wir Millimeter genau Ihre Fenster.

Weiter

Produktion

Unsere modernen, computergesteuerten Anlagen sichern die Maßgenauigkeit, Stabilität und Dauerhaftigkeit von Ihren Foton-Fenster

Weiter

Montage

Wir legen große Betonung auf die Einbau Qualität, deshalb arbeiten wir nur mit erfahrungsvolle, auf Ihre Arbeit anspruchsvolle Montagepartner.

Weiter

Service

Sie bleiben nach den Fensterkauf auch nicht allein, denn unser überregionales Servicenetz steht gern zu Ihrer Verfügung.

Weiter

Über Foton

Unsere drei Produktionseinheiten machen es möglich, dass wir auch ausserhalb des ungarischen Marktes present sind mit unseren Produkten.

Weitere Information über uns

Warum Foton?

FOTON in Zahlen

Sprechen über uns die Fakten.
42 482
Zufriedener
Kunde

Sie sind diese, die seit mehreren Jahren so an uns denken wie von einer der besten Entscheidung ihres Lebens.

629 576
Produzierte
Fenster und Türen

Seit unseren Bestand haben wir in so viele Produkte unsere Sorgfältigkeit und vieljährige Erfahrung gegeben.

0
Unabgeschlossener
Fehlerdokument

Auf 20 Jahre rückläufig haben wir kein einziges unabgeschlossenes Fehlerdokument.

55 935
Online
Anwärter

Sie sind diese, die sich mit ihren individuellen Ansprüche an uns mit Vertrauen wendeten.

3 714
FensterTipps
Leser

Sie sind diese, die auf all ihre Fensterwahl Fragen wahre Antwort bekamen.

Meinungen über FOTON

A FOTON Kft.-re azért esett a választásunk, mert már az elmúlt években saját családi házunknál is beváltak a termékek. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Az igények felvázolása után 15-20 percen belül megkaptuk a választ, sőt magát az ajánlatot. Ez a konkurens cégeknél nem bevált gyakorlat. Ott legalább 1 napot, de volt ahol 1 hét várakozási idő után kaptuk volna meg az ajánlatot. A FOTON Kft. olyan ügyintézőket válogat össze, akik ügyesek, gyorsak és értenek a feladathoz. Az értékesítő személyében egy roppant kedves, gyors és intelligens szakembert találtunk, aki 15 percen belül felvázolta és elkészítette az ajánlatot, miközben elmagyarázott minden teendőnket. A nyílászárók minősége, a szakemberek megjelenése, munkája kitűnő! Csak ajánlani tudom a FOTON-t, amely már hosszú évek óta az ügyfelek érdekeit figyelembe véve dolgozik! Gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok, és még egyszer köszönöm profi segítségüket!

Pálfiné Tóth Márta
Egyházasfalu

A Foton céggel maximálisan meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyártanak a határidőt pontosan betartva, ami sajnos igen ritka más cégeknél. Az árajánlatokat pontosan és gyorsan készítik el, a lehető legkedvezőbben az ügyfél számra. A beépítő csapatuk is kiváló, pontos, precíz munkát végez. Ajánlom mindenkinek!

Kotzmanek Beáta
Sopron

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült megtalálnom a legjobb műanyag ablakot a piacon. A kiváló ügyintézés és az, hogy gyorsan megkaptam műanyag ablakaimat mind-mind növelte megelégedettségemet. A képzett beépítők rövid idő alatt beszerelték a műanyag ablakokat, és azóta is precízen működnek. Most már aggodalom nélkül várom a telet, mert tudom fel vagyok rá készülve.

Méhész Csilla
Albertirsa

Ezúton szeretnék Önnek és munkatársainak köszönetet mondani, az Önök által elvégzett munkáért és az igényeimnek tökéletesen megfelelő műanyag ablakokért. Kérem, adja át elismerésemet az üzemben dolgozó munkatársainak is. Továbbá szeretném megköszönni, hogy a vállalt határidőket pontosan betartották, mind a gyártás, mind a beépítés alkalmával. Külön szeretnék Önnek gratulálni szakértelméhez, melynek segítségével az általam készített vázlatos rajzok alapján pontos ajánlatot adott számomra, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Még egyszer gratulálok Önöknek és további sok sikert kívánok!

Tornai-Mátyás Zsolt
Budapest

Megrendeléskor pontos és színvonalas termékbemutatást, ügyféltájékoztatást, kiszolgálást kaptunk. A nyílászárók határidőn belül, kiváló minőségben készültek el. Kaptunk segítséget a profi helyszínre szállításban is. Vagyis bátran ajánlom a Foton-t és az ott dolgozó kollégákat Mindenkinek! Ügyfél osztályzat: JELES!

Parapatits Zsolt
Szombathely

Szeretném megköszönni Önöknek a vásárlás során nyújtott segítséget. Mielőtt még nem jártam Önöknél azt hittem mindent tudok a műanyag ablakokról, de tévedtem. Azt hiszem alapos "kiképzést" kaptam az értékesítőtől. A beépítés a megbeszéltek szerint történt. Precíz, pontos munkát vártam és azt is kaptam. Az utólagos kérdéseimre a beépítő kollégák készséggel álltak rendelkezésemre! Családi házunk építése jövőre fog megkezdődni, de abban biztos vagyok, hogy a műanyag ablakokat a Foton Kft. fogja szállítani. Ha lehet ilyet mondani: ez az a termék és szolgáltatás, amit bátran merek (és fogok is) ajánlani!

Tauber János
Sopron

Köszönettel tartozom az ajtók, műanyag ablakok minőségéért, precíz, gyors beépítéséért. Meg vagyok elégedve mind a Foton Kft.-vel, mind a beépítővel.

Dobosi Szilveszter
Nagydorog

Az első kellemes meglepetés az volt, hogy előbb elkészültek a műanyag ablakaim, mint amire ígérték. A beépítést végző csapat szintén gyors és precíz munkát végzett. Én a 3 rétegű üveget rendeltem, ami kicsit drágább, de hosszú távban gondolkodva megéri.

Tauber László
Sopron

Referenzarbeiten

Weitere Referenzen

FensterTipps Kleinbuch

Registrieren Sie für das konstenlose FensterTipps Kleinbuch, damit Sie bei Fensterwahl alle Informationen in Ihren Händen halten.

Foton Blog

Nachrichten, Tipps, Top Themen über unsere Produkte und Alltage
Geschehen

Weiter
Patenschaften

Weiter
Magyar Termék Nagydíjat nyertek műanyag nyílászáróink és szolgáltatásaink
Auszeichnungen

Magyar Termék Nagydíjat nyertek műanyag nyílászáróink és szolgáltatásaink

2013 szeptember 4-én nagy örömmel vettük át a Parlament Felsőházi Termében a 2013-as évi Magyar Termék Nagydíjjal járó trófeát és oklevelet. Cégünk első alkalommal indult a pályáza…

Weiter
Weitere Einträge