Gegründet 1995
Menü Bestellungsnachfolge Preisanfrage

10 év garancia

Amennyiben szakértő kezekre szeretné bízni nyílászárói karbantartását, akkor ismerje meg 10 év garanciát biztosító szolgáltatásunkat.

Weitere Details

Árajánlatkérés

Mielőtt árajánlatot kérne töltse ki félperces ablakválasztó tesztünket, hogy azonnal megismerje az Önnek leginkább megfelelő ablaktípust.

Weitere Details

Ablakválasztási tippek

Kérje az INGYENES Ablaktanácsadó Kiskönyvet, hogy mikor elindul ablakot választani, kéznél legyen minden fontos információ.

Weitere Details

LICHT - WäRME - SICHERHEITFOTON Fenster und Türen für Ihr komfortables Zuhause seit 1995

Seit mehr als 20 Jahren bringen wir mit unseren Fenstern und Türen Licht, Wärme, Sicherheit ins Zuhause von tausenden Familien. Dank der mehr als zwei Jahrzehnten währenden Entwicklung, die wir nicht zuletzt unseren zufriedenen Kunden verdanken, ist Foton eines der größten ungarischen Fensterproduzenten geworden. Durch die einzigartig schnelle Fertigung auf unseren drei Produktionsanlagen können Sie bereits in 2-3 Wochen Ihre neuen Fenster genießen.

Ganzheitliche Lösungen

Fenster Sonnenschutz,
Fliegengitter
Gesimse ,
Fensterbänke
Terassentüre Glasfassaden Garagentore Wintergärten,
Glasdächer
Eingangstüren

Unsere Dienstleistungen

Sie erträumen es, wir fertigen es.

Beratung

Schon beim ersten Kontakt berät Sie unsere erfahrenes Fachpersonal, und unterstützt Sie bei der Entscheidungsfindung für das passende Fenster.

Weiter

Aufmessung

Beim Aufmaß erfassen unsere Fachleute die genauen Abmessungen Ihrer Bauelemente. So produzieren wir millimetergenau Ihre Fenster.

Weiter

Produktion

Unsere modernen, computergesteuerten Anlagen sichern die Maßgenauigkeit, Stabilität und Dauerhaftigkeit Ihrer Foton-Fenster.

Weiter

Montage

Wir legen großen Wert auf die Einbauqualität. Deshalb arbeiten wir ausschließlich mit erfahrenen und gewissenhaften Montagepartnern zusammen.

Weiter

Service

Wir lassen Sie auch nach dem Fensterkauf nicht allein, denn unser überregionales Service-Netz steht gern zu Ihrer Verfügung.

Weiter

Über Foton

Unsere drei Produktionseinheiten machen es möglich, dass wir auch ausserhalb des ungarischen Marktes mit unseren Produkten präsent sind.

Weitere Information über uns

Warum Foton?

FOTON in Zahlen

Lassen Sie uns über Fakten sprechen.
42 482
Zufriedene
Kunden

Sie werden in einigen Jahren daran zurückdenken und das als beste Entscheidung Ihres Lebens sehen.

629 576
Produzierte
Fenster und Türen

Qualität und Sorgfalt in der Herstellung unserer Produkte von Anfang an.

0
Nicht gespeichertes
Fehlerdokument

Seit 20 Jahren haben wir kein einziges unabgeschlossenes Fehlerdokument.

55 935
Online-
Preisangebot

Sie sind die, die sich mit ihren individuellen Vorstellungen Ihr Vertrauen in uns setzten.

3 714
Fenster-Tipps
Leser

Sie sind die, die bei der Entscheidungsfindung für das richtige Fenster auf alle Fragen eine Antwort bekamen.

Meinungen über FOTON

A FOTON Kft.-re azért esett a választásunk, mert már az elmúlt években saját családi házunknál is beváltak a termékek. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Az igények felvázolása után 15-20 percen belül megkaptuk a választ, sőt magát az ajánlatot. Ez a konkurens cégeknél nem bevált gyakorlat. Ott legalább 1 napot, de volt ahol 1 hét várakozási idő után kaptuk volna meg az ajánlatot. A FOTON Kft. olyan ügyintézőket válogat össze, akik ügyesek, gyorsak és értenek a feladathoz. Az értékesítő személyében egy roppant kedves, gyors és intelligens szakembert találtunk, aki 15 percen belül felvázolta és elkészítette az ajánlatot, miközben elmagyarázott minden teendőnket. A nyílászárók minősége, a szakemberek megjelenése, munkája kitűnő! Csak ajánlani tudom a FOTON-t, amely már hosszú évek óta az ügyfelek érdekeit figyelembe véve dolgozik! Gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok, és még egyszer köszönöm profi segítségüket!

Pálfiné Tóth Márta
Egyházasfalu

Az első kellemes meglepetés az volt, hogy előbb elkészültek a műanyag ablakaim, mint amire ígérték. A beépítést végző csapat szintén gyors és precíz munkát végzett. Én a 3 rétegű üveget rendeltem, ami kicsit drágább, de hosszú távban gondolkodva megéri.

Tauber László
Sopron

A Foton céggel maximálisan meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyártanak a határidőt pontosan betartva, ami sajnos igen ritka más cégeknél. Az árajánlatokat pontosan és gyorsan készítik el, a lehető legkedvezőbben az ügyfél számra. A beépítő csapatuk is kiváló, pontos, precíz munkát végez. Ajánlom mindenkinek!

Kotzmanek Beáta
Sopron

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült megtalálnom a legjobb műanyag ablakot a piacon. A kiváló ügyintézés és az, hogy gyorsan megkaptam műanyag ablakaimat mind-mind növelte megelégedettségemet. A képzett beépítők rövid idő alatt beszerelték a műanyag ablakokat, és azóta is precízen működnek. Most már aggodalom nélkül várom a telet, mert tudom fel vagyok rá készülve.

Méhész Csilla
Albertirsa

Köszönettel tartozom az ajtók, műanyag ablakok minőségéért, precíz, gyors beépítéséért. Meg vagyok elégedve mind a Foton Kft.-vel, mind a beépítővel.

Dobosi Szilveszter
Nagydorog

Megrendeléskor pontos és színvonalas termékbemutatást, ügyféltájékoztatást, kiszolgálást kaptunk. A nyílászárók határidőn belül, kiváló minőségben készültek el. Kaptunk segítséget a profi helyszínre szállításban is. Vagyis bátran ajánlom a Foton-t és az ott dolgozó kollégákat Mindenkinek! Ügyfél osztályzat: JELES!

Parapatits Zsolt
Szombathely

Ezúton szeretnék Önnek és munkatársainak köszönetet mondani, az Önök által elvégzett munkáért és az igényeimnek tökéletesen megfelelő műanyag ablakokért. Kérem, adja át elismerésemet az üzemben dolgozó munkatársainak is. Továbbá szeretném megköszönni, hogy a vállalt határidőket pontosan betartották, mind a gyártás, mind a beépítés alkalmával. Külön szeretnék Önnek gratulálni szakértelméhez, melynek segítségével az általam készített vázlatos rajzok alapján pontos ajánlatot adott számomra, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Még egyszer gratulálok Önöknek és további sok sikert kívánok!

Tornai-Mátyás Zsolt
Budapest

Szeretném megköszönni Önöknek a vásárlás során nyújtott segítséget. Mielőtt még nem jártam Önöknél azt hittem mindent tudok a műanyag ablakokról, de tévedtem. Azt hiszem alapos "kiképzést" kaptam az értékesítőtől. A beépítés a megbeszéltek szerint történt. Precíz, pontos munkát vártam és azt is kaptam. Az utólagos kérdéseimre a beépítő kollégák készséggel álltak rendelkezésemre! Családi házunk építése jövőre fog megkezdődni, de abban biztos vagyok, hogy a műanyag ablakokat a Foton Kft. fogja szállítani. Ha lehet ilyet mondani: ez az a termék és szolgáltatás, amit bátran merek (és fogok is) ajánlani!

Tauber János
Sopron

Referenzarbeiten

Weitere Referenzen

Fenster-Tipps Broschüre

Registrieren Sie sich für die kostenlose Fenster-Tipps-Broschüre, damit Sie beim Fensterkauf die richtige Entscheidung treffen.

Die 7 Fallstricke eines Panel-Programms

Die am häufigsten vorkommenden 7 Fehler im Panel-Programm, die unnötigerweise die Ausführungskosten erhöhen und darüber hinaus die Ausführung für lange Zeit erschweren!

Foton Blog

Nachrichten, Tipps, Top Themen über unsere Produkte und unseren Alltag.
Nachrichten

Weiter
Szervezetfejlesztési tréning
Geschehen

Szervezetfejlesztési tréning

Cégünk vezetése az ismert új piaci kihívásokra adott válaszképp egy, az eddigi sikereinkre alapozó szervezetfejlesztési folyamat beindítását határozta el.

Weiter
Auszeichnungen

Weiter
Weitere Einträge