Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Foton Blog

MSZ EN ISO 9001:2009

MSZ EN ISO 9001:2009

2009. április 10.
Díjak

Cégünk jelenleg a legfrissebb, 2009-es ISO szabvány (MSZ EN ISO 9001:2015) szerint gyártja termékeit, így Ön biztos lehet abban, hogy frissen vásárolt nyílászárói minden tekintetben megfelelnek a legszigorúbb kritériumoknak és elvárásoknak.

„Az MSZ EN ISO 9001:2015 a gazdasági szféra minden területén, a legszélesebb körben elterjedt szabvány, amely mára egységes nemzetközi követelményrendszer. Az ISO minősítés elősegíti és garantálja a termékek és szolgáltatások állandó kifogástalan minőségét, folyamatos fejlesztését és a vevői elégedettség növekedését, a vevői igényeknek való magasabb szintű megfelelést.”
forrás: Magyar Szabványügyi Testület

További a témában

Érték és Minőség Nagydíj
Díjak

Érték és Minőség Nagydíj

Büszkén tudatjuk,hogy EXPERT Passzívházalkalmas műanyag nyílászáróink elnyerték az Érték és Minőség Nagydíjat, amiről az oklevelünk is tanúskodik.

Tovább
5000. DFV minősítés - Cégünk kiérdemelte
Díjak

5000. DFV minősítés - Cégünk kiérdemelte

Megbízhatóság, elismerés, futurisztikus technológia – nem minden cégből lehet digitálisan fejlett vállalkozás. A hazai mércével mérve is komoly sikernek tekinthető titulust a Foton…

Tovább
GEALAN - Minőségi Tanúsítvány
Díjak

GEALAN - Minőségi Tanúsítvány

A német székhelyű GEALAN Fenster-Systeme GmbH profilgyártónk vizsgálata szerint cégünk, a Foton Kft. bizonyítottan magas minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyárt. A tanúsítvány …

Tovább
További bejegyzések