Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Foton Blog

Magyar Termék Nagydíjat nyertek műanyag nyílászáróink és szolgáltatásaink

Magyar Termék Nagydíjat nyertek műanyag nyílászáróink és szolgáltatásaink

2013. március 04.
Díjak

2013 szeptember 4-én nagy örömmel vettük át a Parlament Felsőházi Termében a 2013-as évi Magyar Termék Nagydíjjal járó trófeát és oklevelet. Cégünk első alkalommal indult a pályázaton, mely mind a piac, mind a vásárlók felé hivatott igazolni a kiváló minőségű magyar termékeket és szolgáltatásokat.

A díjátadó ünnepségen a MEGASTAR és a PRESTIGE nyílászáró termékcsaládunkat díjaszták.

Fény-Melegség-Biztonság hitvallásunkat Bojtor Gyula Ügyvezető Igazgatónk foglalt néhány mondatban össze:

"Ma már nem elég csupán minőségi termékeket gyártani, ehhez minőségi szolgáltatásokat is nyújtanunk kell. A mi üzletpolitikánk alapja az, hogy ellenőrzött minőségű alapanyagokból teljesítünk egyedi megrendelői igényeket, személyre szabottan készítünk kiemelkedő minőségű nyílászárókat az otthonokba, és a vásárlást követően is folyamatos szervizelést biztosítunk. Büszkék vagyunk az elnyert Magyar Termék Nagydíjra, hiszen ez a tanúsítvány igazolja a nagy hozzáadott értéket teremtő vállalatok minőségi munkáját, s megerősit bennünket abban, hogy ezen az irányvonalon fejlődjünk tovább."

További a témában

Érték és Minőség Nagydíj
Díjak

Érték és Minőség Nagydíj

Büszkén tudatjuk,hogy EXPERT Passzívházalkalmas műanyag nyílászáróink elnyerték az Érték és Minőség Nagydíjat, amiről az oklevelünk is tanúskodik.

Tovább
5000. DFV minősítés - Cégünk kiérdemelte
Díjak

5000. DFV minősítés - Cégünk kiérdemelte

Megbízhatóság, elismerés, futurisztikus technológia – nem minden cégből lehet digitálisan fejlett vállalkozás. A hazai mércével mérve is komoly sikernek tekinthető titulust a Foton…

Tovább
GEALAN - Minőségi Tanúsítvány
Díjak

GEALAN - Minőségi Tanúsítvány

A német székhelyű GEALAN Fenster-Systeme GmbH profilgyártónk vizsgálata szerint cégünk, a Foton Kft. bizonyítottan magas minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyárt. A tanúsítvány …

Tovább
További bejegyzések