Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Foton Blog

Amikor két munkatárs  szíve egymásra talál... -> I. Foton Házasság

Amikor két munkatárs szíve egymásra talál... -> I. Foton Házasság

2013. április 17.
Események

Egy statisztikai felmérés szerint a munkahelyi kapcsolatok 80%-a szakítással végződik. Természetesen vannak kivételek, akiket ha egyszer összehoz a sors örökké együtt maradnak.

Így történt ez kedves soproni kollégáinkkal Nórával (Értékesítési asszisztens) és Attilával (Épületrehabilitációs vezető) is, akik közel hat éves boldog párkapcsolat után augusztus 17-én örök hűséget fogadtak egymásnak. Nóri és Attila tökéletesen kiegészítik és segítik egymást a munka területén és kívánjuk, hogy ez házasságukban is örökké így legyen.

Nem megfeledkezve két sárospataki munkatársunkról Szilviről (Értékesítési asszisztens) és Laciról (Termelés vezető), akik 10 éve élnek boldog házasságban két gyermekükkel együtt.

MINDKÉT PÁRNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK!

További a témában

Foton faültetés, a fenntarthatóság jegyében
Események

Foton faültetés, a fenntarthatóság jegyében

A Foton Kft. életében mindig is kiemelt szerepet kaptak a különböző társadalmi szerepvállalások. Nem csak a jótékonysági támogatások, a környezetvédelem is cégünk életének szerves …

Tovább
III. Foton-VOLT Partnernap
Események

III. Foton-VOLT Partnernap

Idén, június 29-én, pénteken III. alkalommal került megrendezésre a Foton-VOLT Partnernap.

Tovább
Kirándulás az
Események

Kirándulás az "Üveghegyen túl"

Idén március 10-én egy nőnapi rendezvénnyel egybekötött gyárlátogatáson vehettünk részt Szatymazon (Csongrád megye) a CE Glass Zrt. üvegbeszállítónk telephelyén. A gyárlátogatás …

Tovább
További bejegyzések