Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Adatvédelem

A webhely, személyazonosításra alkalmas adatokat kérhet a felhasználóktól, illetve olyan adatokat, amelyek segítségével felveheti a kapcsolatot a felhasználókkal az adott szolgáltatás biztosítása végett vagy egy kért tranzakció lebonyolítása érdekében. A kért személyes adatok között szerepelhet a személy neve, megszólítása, e-mail címe, telefonszáma, postai címe, cégének neve, beosztása.

A webhely, bizonyos esetekben rögzítheti a látogatás adatait, például az Internet-kapcsolathoz használt Internet-szolgáltató nevét és az IP-címet, a látogatás dátumát és időpontját, a webhely meglátogatott lapjainak nevét és a webhelyre érkezés közvetlen kiindulási pontjául szolgáló webhely internetes címét. Ezekkel az adatokkal az üzemeltető fokozza a webhely működésének hatékonyságát, elemzi az aktuális trendeket és felügyeli a honlapot.

Hírlevélre történő feliratkozáskor, vagy reklámcélú e-mailek küldésének engedélyezésekor, az üzemeltető biztosítja, hogy a felhasználó lemondhassa ezeket a szolgáltatásokat, a levélben elhelyezett linkre kattintva.

Az üzemeltető a weboldalon megadott személyes adatokat, és az automatikusan rögzített látogatási adatokat, a webhely üzemeltetéséhez, látogatási statisztikák készítéséhez, valamint a felhasználók által kért vagy engedélyezett szolgáltatások vagy tranzakciók végrehajtásához használja, azokat másnak nem adja ki, kivéve a jogszabályokban előírt eseteket.

Az üzemeltető bizonyos időközönként módosíthatja a jelen nyilatkozatot, ezt a lap tetején látható frissítési dátum is jelzi. A szolgáltatás további használata az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti.

További kérdéseivel forduljon a webhely üzemeltetőjéhez, a (+36) 99 511 600 telefonszámon, vagy a foton@foton.hu e-mail címen.