Alapítva 1995
Menü Rendeléskövetés Árajánlatkérés

Megastar

Azoknak kínáljuk a Foton MEGASTAR nyílászárócsaládot, akiknek fontos, hogy lakásuk ablakai és ajtói a fokozott biztonság és szigetelés mellett kívül-belül egyedi megjelenést kaphassanak

Az ablak felépítése

Az ablak felépítése
 1. Üvegrétegek

  24 mm vastagságig alkalmazható 2 rétegű üveg, illetve 44 mm vastagságig alkalmazható 3 rétegű üveg

 2. Légkamra és beépítési mélység

  Kiváló hő-és hangszigetelés a 6 kamrás felépítésnek és a 74 mm-es beépítési mélységnek köszönhetően

 3. Színvilág

  Egyedülálló sokszínűsége a 33 féle fahatású fóliának, a 7 féle Acryl felületnek és bármely RAL színű alumínium burkolatnak köszönhetően.

 4. Gumitömítés

  Esztétikus szürke gumitömítéssel (színes nyílászáróknál fekete)

Uw 1,26 - 0,88 W/m2K
33 - 45 dB
Alap biztonsági vasalat

Megastar főbb tulajdonságok

 • 74 mm-es beépítésimélység
 • kiváló hőszigetelés a 6 légkamrának köszönhetően
 • esztétikus szürke gumitömítés (színes profiloknál fekete)
 • hibásműködtetés-gátló
 • titán ezüstszínű ROTO NT biztonsági vasalat
 • acryl felülettel vagy faerezet mintázatban a változatos és egyedi színvilágért
 • magas statikai igénybevételnek ellenálló profilrendszer
 • alumínium távtartós kétrétegű üveggel Ug=1,0 W/m2K érték

Műszaki rajz

Töltse le a műszaki rajzot

Töltse le a műszaki rajzot, melyek csak irányadóak.

* Uw=0,85 W/m2K a DIN szabvány méretű 1230x1480 mm-es ablaknál számított érték, Ug = 0,6 W/m2K
*** A megadott hanggátlási értékek az üvegszerkezetekre vonatkoznak

Kérjen árajánlatot!

Kíváncsivá tettük? Érdekli Önt Megastar nyílászáró családunk?
Kérjen árajánlatot online vagy látogasson el üzleteink egyikébe, hogy a valódi élménnyel találkozzon ne csak a műszaki adatokkal.

Árajánlatot kérek!

További termékeink

Árnyékolás

Árnyékolás

Tekintse meg árnyékolástechnikai termékeinket!

Tovább
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Tekintse meg párkány és könyöklő választékunkat!

Tovább
Teraszajtók

Teraszajtók

Tekintse meg teraszajtó kínálatunkat!

Tovább
Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Tekintse meg sokoldalú bejárati ajtó választékunkat!

Tovább

Beépítés

Egy nyílászáró megfelelő működésének nem csak az feltétele, hogy az alapanyagok kiváló minőségűek legyenek, hanem az is, hogy a beépítés a lehető legszakszerűbb módon történjen. Minden esetben bízzuk szakemberre ezt a feladatot.

Rólunk mondták

"Köszönetemet szeretném kifejezni a Tatabányai Törvényszéken végzett felújítási, karbantartási munkák pontos, minőségi és határidőben való elkészítéséhez, mellyel nagyban hozzájárultak az éves összbírói értekezletünk magas színvonalon történő lebonyolításához. Munkájukhoz további sikereket kívánok."

dr. Csorba Zsolt Ödön
Tatabánya

A FOTON Kft.-re azért esett a választásunk, mert már az elmúlt években saját családi házunknál is beváltak a termékek. Ami meglepően más,mint a többi nyílászárót értékesítő cégeknél bevált eljárás, hogy nem kell napokat, esetleg heteket várni egy árajánlatra. Az igények felvázolása után 15-20 percen belül megkaptuk a választ, sőt magát az ajánlatot. Ez a konkurens cégeknél nem bevált gyakorlat. Ott legalább 1 napot, de volt ahol 1 hét várakozási idő után kaptuk volna meg az ajánlatot. A FOTON Kft. olyan ügyintézőket válogat össze, akik ügyesek, gyorsak és értenek a feladathoz. Az értékesítő személyében egy roppant kedves, gyors és intelligens szakembert találtunk, aki 15 percen belül felvázolta és elkészítette az ajánlatot, miközben elmagyarázott minden teendőnket. A nyílászárók minősége, a szakemberek megjelenése, munkája kitűnő! Csak ajánlani tudom a FOTON-t, amely már hosszú évek óta az ügyfelek érdekeit figyelembe véve dolgozik! Gratulálok, munkájukhoz sok sikert kívánok, és még egyszer köszönöm profi segítségüket!

Pálfiné Tóth Márta
Egyházasfalu

Az első kellemes meglepetés az volt, hogy előbb elkészültek a műanyag ablakaim, mint amire ígérték. A beépítést végző csapat szintén gyors és precíz munkát végzett. Én a 3 rétegű üveget rendeltem, ami kicsit drágább, de hosszú távban gondolkodva megéri.

Tauber László
Sopron

Köszönettel tartozom az ajtók, műanyag ablakok minőségéért, precíz, gyors beépítéséért. Meg vagyok elégedve mind a Foton Kft.-vel, mind a beépítővel.

Dobosi Szilveszter
Nagydorog

Nagy örömömre szolgál, hogy sikerült megtalálnom a legjobb műanyag ablakot a piacon. A kiváló ügyintézés és az, hogy gyorsan megkaptam műanyag ablakaimat mind-mind növelte megelégedettségemet. A képzett beépítők rövid idő alatt beszerelték a műanyag ablakokat, és azóta is precízen működnek. Most már aggodalom nélkül várom a telet, mert tudom fel vagyok rá készülve.

Méhész Csilla
Albertirsa

A Foton céggel maximálisan meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű műanyag ablakokat és ajtókat gyártanak a határidőt pontosan betartva, ami sajnos igen ritka más cégeknél. Az árajánlatokat pontosan és gyorsan készítik el, a lehető legkedvezőbben az ügyfél számra. A beépítő csapatuk is kiváló, pontos, precíz munkát végez. Ajánlom mindenkinek!

Kotzmanek Beáta
Sopron

Szeretném megköszönni Önöknek a vásárlás során nyújtott segítséget. Mielőtt még nem jártam Önöknél azt hittem mindent tudok a műanyag ablakokról, de tévedtem. Azt hiszem alapos "kiképzést" kaptam az értékesítőtől. A beépítés a megbeszéltek szerint történt. Precíz, pontos munkát vártam és azt is kaptam. Az utólagos kérdéseimre a beépítő kollégák készséggel álltak rendelkezésemre! Családi házunk építése jövőre fog megkezdődni, de abban biztos vagyok, hogy a műanyag ablakokat a Foton Kft. fogja szállítani. Ha lehet ilyet mondani: ez az a termék és szolgáltatás, amit bátran merek (és fogok is) ajánlani!

Tauber János
Sopron

Megrendeléskor pontos és színvonalas termékbemutatást, ügyféltájékoztatást, kiszolgálást kaptunk. A nyílászárók határidőn belül, kiváló minőségben készültek el. Kaptunk segítséget a profi helyszínre szállításban is. Vagyis bátran ajánlom a Foton-t és az ott dolgozó kollégákat Mindenkinek! Ügyfél osztályzat: JELES!

Parapatits Zsolt
Szombathely

Ezúton szeretnék Önnek és munkatársainak köszönetet mondani, az Önök által elvégzett munkáért és az igényeimnek tökéletesen megfelelő műanyag ablakokért. Kérem, adja át elismerésemet az üzemben dolgozó munkatársainak is. Továbbá szeretném megköszönni, hogy a vállalt határidőket pontosan betartották, mind a gyártás, mind a beépítés alkalmával. Külön szeretnék Önnek gratulálni szakértelméhez, melynek segítségével az általam készített vázlatos rajzok alapján pontos ajánlatot adott számomra, anélkül, hogy személyesen találkoztunk volna. Még egyszer gratulálok Önöknek és további sok sikert kívánok!

Tornai-Mátyás Zsolt
Budapest

Ablaktanácsadó Kiskönyv

Kérje az INGYENES Ablaktanácsadó Kiskönyvet, hogy mikor elindul ablakot választani kéznél legyen minden fontos információ!

Panelprogram 7 buktatója

A panelprogrammal kapcsolatban leggyakrabban elkövetett 7 hiba, amik feleslegesen emelik a kivitelezési költségeket és ráadásul hosszú időre hátráltatják a kivitelezési munkákat!